Grattis Emma...

på namnsdagen. Sorry att jag glömde :-)

Idag har Hugo och jag varit på två långpromenader, varit i parken och gungat och busat väldigt mycket.  Det var krut i killen idag, men nu sover han så skönt.

Jag måste fråga en sak. Varför har han börjat vakna 6 eller tidigare om dagarna? Hjälper inte att han somnar senare på kvällen, han vaknar runt 6 ändå. pusst !!!

När Mattias kom hem från jobbet idag frågade han om vi skulle åka till Akropolis och äta. Vilken överrasknig! Gärna!!!
De var riktigt gott med hembakat bröd och tzatziki till förrätt och sen kött och klyptpotatis. Mums filibabba!!

Visst ja. Grattis Patrik (Mattias bror) på födelsedagen!

 
 

Kommentarer:

1 virre:

skriven

jo det där med att vakna 6 på morgonen gjorde jonte när han va 4-5 månader gammal...som tur e gick det över och det gör det säkert för hugo oxå... smarrigt med resturangmat...

2 maria:

skriven

hej vad mysigt ni har haft det,hugo kommer säkert att ändra sina sovtider det gör de många gånger, snart behöver han säker bara sova en gång per dag och blir på så sätt tröttare på kvällen och sover längre för hoppningsvis:).innan sommaren vaknade thyra tidigt ca halv 7- 7 och nu hela sommaren har hon ofta sovit till 8-9,konstigt är det. vi ses på måndag efter jag jobbat:(kram

3 Carro:

skriven

Jasså du jobbar lite nu, kul eller?! Ja vi kanske kan träffas nåt när vi kommer hem från Danmark, måste höra lite om serveringsjobbet i september oxå :) Som sagt så verkar dom små ändra sovtider liten när dom vill, Vincent hade en period då han vaknade 5-6 varje morgon men nu vaknar han oftast 7.

Vi ses snat då, ha det bra!

Kommentera här: