2 Läs mer >>
Idag ¨på babysimmet gickdet galant. Han var så duktig vår lilla prinskorv. Dök  från kanten redan innan lektionen börjat och dök säkert 10ggr utan ett enda skrik. Dessutom gick det jättebra att hoppa upp och ner i vattnet (som han inte brukar gilla). Nästa veca blir det undervattensfotografering. Hoppas han är på lika bra humör.


Idag har vi hämtat vår ny soffa. Äntligen en divansoffa. Den är verkligen stor o härlig 3,20 meter.
Nu kan vi mysa allt trei samma soffa. Puss på er!


Ny soffa

5 Läs mer >>

Borta bra med hemma bäst. Helt underbart att få hålla sin lilla son igen. Men både Mattias o jag tyckte han hade blivit lite busigare nu när han varit hos mormor och morfar hela veckan. Han bara skrattar faskt hela tiden. Säger man häst, så härmar han en häst, hihihi! En övertand har oxå tittat fram. Händer mycketnär man är borta.

Här kommer lite bilder


  

Från balkongen på Belvedere hotelli Fira. 
                                                     Från rummet!

 

 


Hemma från en underba...

3 Läs mer >>Prinsen av Give into me :-)

Vårt lilla Takida fan...

1 Läs mer >>
....säger vi och Hugo klappar händerna. Nu knallar han omkring som aldrig förr, med gåvagnen. Vi får dock vända honom när väggen tar emot, men han är jätteduktig. Skrattar glatt när hn promenerar genom lägenheten. Puss min prins!
Bara han inte lärt sig gå själv när han är med mormor och morfar och vi är i Grekland!!!!

Nu har vi ätit hemmagjord plankstek efter en långpromenad runt strömmen( nej, trollungen somnade inte) och Hugo sover skönt med rumpan i vädret.

Bravo...

3 Läs mer >>
....att jag inte skrivit på länge. Men jag har inte orkat!

Var de någon som såg Hollywoodfruar igår. Jisses säger jag bara. Den ena var värre än den andra. VÄrst var väl ändå fröken Anka. Snacka om att jag blev irriterad på henne. Går inte att beskriva, du måste ha sett det för att förstå!

Snart åker vi till Grekland, ååååå vad härligt :-)

Ses snart! Kram


förlåt...

1 Läs mer >>
Idag har mormor varit här på besök. Moster kom en stund medans Alwin var på dagis. Bara två dagar kvar nu, sen börjar Emma att jobba!

Nu på eftermiddagen följde vi med Maria och Thyra till Sara och hennes lilla Emil och ännu mindre Amanda (snart 4 månader tror jag). Så sööt! Hon låg o sov så skönt när vi kom och barnen sprang omkring och lekte (HUgo kröp dock), Sara gjorde god smoothie och malde kaffe. Lilla Amanda bara sov o sov. Lagom tills vi skulle hem så vaknade hon, så man fick se henne.

Tack för en trevlig dag!

Onsdag

6 Läs mer >>

Tack alla för en helt fantastisk dag!

  

  
 Bröllop, 5 september ...

2 Läs mer >>

Nu börjar faktiskt nerverna bråka lite...Igår provade jag klänningen oc den satt perfa. Behövs bara läggas upp lite och sy dit en detalj som jag ville ha :-). Den levereras till mamma och pappa ikväll. Jippi!

Ikväll ska jag göra naglarna fina och imorn blir det iväg och köpa blommor till dekoration med Linda. Senare på em/kvällen blir dukning och åter dukning.

See ya!!
Livets Mirakel!
(Fotat av Fotofabriken)

1,5 dag kvar....pirri...

1 Läs mer >>
Idag firar jag och Mattias 4 härliga och underbara år tillsammans. Tiden går fort när man har kul. Och nu är det bara dagar kvar till det stundande bröllopet :-)

När Mattias kom hem från jobbet tog vi ven sväng till Trädgårn för att mumsa på en mycket god hamburgetallrik.

Imorgon ska jag till Linköping och fixa till min bröllopsklänning. Jippi!

1 september och fyra ...