2 Läs mer >>

Då har vår lilla prins hunnit bli hela 4 veckor gammal. Tiden springer fram.
Han börjar dock redan bli väldigt tunnhårig i pannan :-)på torsdag ska vi på enmånads kontroll, ful att jämföra vikt och längd med storebror.

Olle 1 månad

0 Läs mer >>

Hoppas din helg varit bra. Här har vi tagit det lugnt.

 I fredags var Maria och barnen här. Vi gick till parken innan vi gick in för att busa, äta och fika.

 
Nils och Olle

Storesyskonen busar för fulltIdag söndag har Linda, Martin och Tindra varit här på en utefika i solen....så mysigt.
Hoppas det blir varmt och skönt snart.Ha en fortsatt trevlig dag och kväll.
Kram

Helgen

0 Läs mer >>

Idag tog vi med mina skidor och åkte till Pernilla Wibergs backe,
Yxbacken. Dags för Hugo att prova på de mamma gillar allra mest på vintern, slalom. Jag mår nästan dåligt av att inte ha en skidsemester inplanerad⛄

Hugo var jätteduktig o tyckte de var jättekul. Han böjde på knäna så duktigt.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1201071/images/2012/pic_190012294.jpg" class="image">

Nya Stenmark är på G

2 Läs mer >>

Hoppas ni hade en bra dag igår på kärlekens dag.

Jag var hemma och fick besök av mamma och mormor. Av mamma och pappa fick jag en bukett rosor och av mormor en bukett tulpaner.

Sedan kom världens bästa pappa och man hem från första (andra dagen) på nya jobbet. Verkmästare på Söderbergs. Han hade med sig en bukett med tio röda rosor, en bukett tulpaner och ett presentkort på namnsmycke för Olle. 
Från min man och från mormor.

Idag har jag och Olle hemmadag i snövädret. Storebror är på dagis och roar sig.
Trots en tår från honom vet jag att han stortrivs.Lillebror med sina mörka ögon

Alla hjärtans dag!

0 Läs mer >>

Ber om ursäkt att det blivit lite bloggande. Har ju lite annat att pyssla med nu för tiden....dessutom har vi umgåtts under Mattias 10dgr. Imorn börjar han jobba igen.

Dessutom har jag fått mjölkstockning, var på vårdcentralen idag. Shit vad ont det gör, 10 gånger värre än när mjölken rinner till i början. Nu har jag pencillin o hoppas bli feberfri snart.

Ska förbättra mig  o återkomma under veckan med nya bilder.

kram

Dåligt med inlägg

4 Läs mer >>

Nu är vi hemma och har fått ganska bra ordning på livet igen. Vi går i våra mjukisar och lite besök kommer ibland.....Det är ju så kallt ute så jag och lillebror (ja, för vi har inte bestämt om det ska bli Hampus eller Olle), vågar inte trotsa kylan.

Det var i tisdags den 31/1 som jag började känna de första värkarna vid 06.00 på morgonen, skönt då hann jag sova hela natten. Mattias hanna bara att stämpla in på jobbet för att stämpla ut och hem för att hämta mig o Hugo.

Vi skrevs in på förlossningen strax efter 08.00 och vid 14.30 föddes en underbar liten lillebror, nästan lika stor som brorsan var. 4200gram och 53cm lång.
Denna gång fick jag uppleva smärtan på annat sätt. Han drogs ut med sugklocka. Men det var fullt hus i rummet, ifall jag skulle behöva köras iväg till operation för kejsarsnitt. Denna gång blev det bara operation för att sys igen.....

 

Stolt storebror


Lillprinsen

Lillebror har kommit