0 Läs mer >>
Idag fick vi ett ryck och åkte ut till skogarna i Kolmården. Emma, Niclas och Alwin hängde med. Har man säsongskot så måste det ju utnyttjas.

Detta var sista oplanerade helgen på länge. Men å andra sida är det bara roligheter som är på G. Bröllop, Göteborg o Grekland.


Hej hej Lille Skutt!


Matdags för aporna! Titta på den lilla söta apan, Mona



Kolmården

0 Läs mer >>

Igår kväll var vi på Kräftskiva hos mor och far. De blidde lite kräftor, räkor, kantarellpaj och västerbottenostpaj. Mumsfilibabba.


Hugo och Alwin


Mamma, Emma och jag


Mattias, Niclas oh pappa

Kräftskiva

3 Läs mer >>
....kommer förhoppningsvis till butiken på tisdag. Så på onsdag får det bli en tripp till Linkan. Se upp Apollo,då kommer vi på fika :-) Jag sa det till henne, att jag kan inte komma någon annan dag denna vecka för att hämta klänningen, så vi får ta en heldag i Linköping. Men hon ärensam i butiken så hon erbjöd sig att komma över till Norrköping med den när hon är klar. Hoppas den kommer på torsdagen då, för fredag är det dukning som gäller till 100 %.

Vi var i Söderköping idag och hämtade ringarna. Gu så de blänkte våra förlovningsringar. Min vigselring var så fin så fin. Men en bild på den får ni se om lite mer än en vecka.....

Mina pojkar sover middag nu, så jag har gjort lite vigselprogam och pysslat om mig själv. Hinner ju inte sådant när Tias är på jobbet. Då är det pyret som vill ha all min tid.

Vi hörs!

Min klänning...

1 Läs mer >>
Säger man Bravo, klappar vår trollunge händerna så glatt!!! Sen skrattar han lite medvetet och klappar lite till...BRAVO!!!
Säger man hej hej, kan han om humöret tillåter vinka lite fint..

Idag tog vi en promenad med Maria och Thyra till Färgargården...lite fikadags.
Sen gick vi hem till Maria och kollade på deras bröllopsbilder, jättefina. Börjar faktiskt bli lite smått nervös, bara en vecka kvar. Kul ska det bli iallafall!



 
Kramkalas med Thyra!


   Nybadad!  (ser så liten ut)                   

Klappa händerna!!!

0 Läs mer >>

Idag har Ida varit på ikea med sin syster och mor... det blev en potta till Hugo. Annars blev det inga andra fynd!
Hennes bröllopsklänning har inte kommit än så det börja bli lite tajt och nervöst.
Efter jobbat för mig blev det cykeln till Wallmans där mina älsklingar mötte upp mig och det blev en god glass...

Idag har även min film från helgens rally med kommit =)


                                    


                                Hejar på Pappa !!!

Ikea

4 Läs mer >>
Har fått ngr bilder från möhippan av syrran, menfler kommer säkert när allt är över.

 

Möhippa

2 Läs mer >>
Nu är det dags att kasta papper och penna. Hur smidigt får det bli?  Har du tröttnat precis som jag på att klippa och klistra själv? Nu kan du gå in på www.fujidirekt.se/fotobok och göra din alldeles egna fotobok. Utan ett enda kladd på fingret.!!!



Du kan välja mellan olika former och utséenden och även skapa ett eget omslag.
Så ta nu och leta fram dina bästa bilder från i somras eller de sötaste bilderna på din bebis och beställ en fotobok idag.
En perfekt present till nära och kära.



Kanske från fiskeresan...



....eller från ditt barns uppväxt.


Gör som Jag och Mattias ska göra med våra kommande bröllopsbilder,
gör ditt personliga album! 




Bilderna kommer från fujifilmdirekt.se


SE HIIIIT!!!

0 Läs mer >>
Igår var Rix fm på besök i Norrkan! Det bjöds på artister som Heat, Lilli och Sussie, Måns "mumsmums", Martin Stenmark, Agnes, Kim och Janet och EMD. Drag var de vill jag lova!
Vi var med Emma, Niclas och Alwin. Åt lite räkbaguette och riskaka för de små!

Kul att det händer lite i stan en vardag.

Gissa vad då?
Hugo somnade till den dånade musiken och sov under hela konserten. Så småningom, efter lite dans och vinkade till folket, somnade kussen också!


Grabbarna grus...


 
Hugo & Alwin



god natt!

Rix fm festival!!!!

1 Läs mer >>
Igår träffade vi Carro och Vincent en sväng på stan. När grabbarna sov gick vi en promenad och satte oss på ett litet fik för att få i oss lite vätska och snackade lite skit.

Idag har vi mest varit hemma. Maria kom på rasten och hälsade på.
Gick en sväng till mormor och morfar (de är ej hemma), där vi träffade Alwin och Emma. Grabbarna fick leka lite i sandlådan och sen gick vi in så de fick bada....jipppi!

Efter Mattias slutat jobbe åkte vi till Guldmakeriet i Söderköping, för att lämna in våra förlovningsringar. Nu ska de putsas och graveras. Efter detta besök gick vi och åt lite Kinamat innan hemfärd.


                                                                                              Gott med riskaka!


                                                                                             Grabbarna grus.

Lämna ringarna!

1 Läs mer >>
Tack alla kära för en underbar möhippa/svensexa. Vi hade kanonkul. Får inte berätta än vad vi gjorde, men antagligen kommer det fram om tre veckor. Då kommer förmodligen mer information till er!!!

Jag har ingen bild på mig än men här kommer en på Mattias.....mkt snyggt om man får säga de!!!



Idag har vi tagit det lugnt. Var hemma hos mamma och pappa för att hämta vår gullgosse. De hade även haft Alwin eftersom Emma och Niclas var med igår.
Se gick vi en svng till stan för att käka pizza med Therese, Henke och Hilmer.



Äter riskaka under bordet.

   
Alwin städar och        Hugo med sin favvisleksak, bollen!!
sitter på pottan!

Imorgnbörjar andra säsongen av babysimmet, så idag har vi införskaffat oss ett par nya badbrallor.

Möhippa/svensexa

1 Läs mer >>
Måste säga att jag har e liten gnällspik här hemma. Hoppas de där tänderna kommer upp snart så det blir lite lugnare. Igår var en hopplös dag, fick nästan spassmer på lillprinsen.
Idag har det varit bättre, kanske för att vi varit hemifrån lite mer. Vi har varit med mormor på stan och fixat det sista inför the big day!

Nu har jg precis kommit hem från en kväll med tjejerna. Mysigt att få komma ut lite. Som vanligt glömde jag att ta kort, så det fick bli ngr i bilen hem. Bättre än inget, ska bli bättre på den fronten.



Maria ville inte vara med på kort :-)



Linda med hennes vanliga posemin.

Tack för en trevlig tjejkväll....vill ha fler av dem!
Kram på er.

Gnällspik...

1 Läs mer >>
 

 

Gå in på yearbookyourself.com o testa!!!

 

lite roligheter...

1 Läs mer >>
Idag har jag och Hugo haft en heldag med Carro, Vincent, Robban och hans syrra med vovve. Så otroligt skönt!!!
Senare kom Linda med syrrorna och lilla Melissa, för att ta ett dopp.



 



Jippi säger Hugo, efter en trevlig dag med vänner -)
Tack ska ni ha!


Nu sitter vi på balkongen och njuter av värmen. Så här ska sommaren vara! Vi ses!

Sörsjön

0 Läs mer >>
Han är inte klok vår lilla grabb. I förrgår kväll jobbade Mattias över tll 20 så jag var ensam hemma och skulle natta Hugo och laga mat. Jag vet inte vad han har börjat med. Förr var det ju bara att lägga honom i sängen så somnde han efter lite prat....men nu!!!! Man tror att han somnat när man lämnar rummet. Efter ett tag hör jag hur det dunkar i väggen i köket. Går in till skitungen och där står han upp i sängen och bankar med nappen mot väggen. Jag lägger honom ner och tror att han somnat. Går ut i köket och det börjar banka på väggen. När jag kommer in står han upp och bankar, sen ser han mig och ger mig värsta flinet......åååå, så arg men ändå så skrattar jag över hur söt han är!!! Det fortsatte ngr gånger, me sen somnade han äntligen och jag kunde få färdigt maten och äta. Puss på dig!

Igår var jag på undersökning på Memira (för att kolla om jag kan göra ögonlaser) Men mitt synfel att blivit lite sämre så hon ville vänta i tre månader för att se om det ligger kvar så. Slutade ju amma fö två månader sen så det kan ha påverkat synen (hormonerna).
 På kvällen var vi hos Linda och Lasse på kvällsmat. Invigde deras nya altan. Skönt väder det var igår då, vi satt ute tills vi åkte hem vid 22. Tack för en trevlig kväll så här mitt i veckan.



Från deras bröllop i maj. Så fint så fint :-) 

Den lilla skitungen.....

1 Läs mer >>
Vi började morgonen med att gå till Färgargården med familjen Dambergs. Stor och lång fikastund med prat om det ena om det andra :-)

 


Efter fikat och promenaden fick jag och Mattias för oss att åka till Kolmården, måste ju utnyttja säsongskortet. Vi tittade bara på det vi ville titta på och struntade i de djur där det var mycket folk. Sen åkte vi ett varv i Safariparken.

 

 

 

På kvällen var mormor och morfar här på tacogratäng, mumma!

Lördag