0 Läs mer >>
Igår var Emma och jag med grabbarna i Söderköping. Morfar var med i början, men sen var han tvungen att åka. Det blev såklart ett besök på Smultronstället, en Wienerwals. Snacka om mäktigt, men gott. De små fick en varsin morot att gnaga på och sedan lite banan. Stackars barn tänkte väl all omkring oss. Men vill man inte ge sitt barn glass så är väl det upp till en själv?! Så länge de inte vet vad glass är, kan de lika gärna äta frukt.

 

Idag var Emma och Alwin här. De skulle hjälpa mig att passa Hugo medas jag hoppade in på Glitter en sväng. Tack snälla gudmor,guld värt! Emma frågade om vi ville med till Restaurang Hugo vid 18 tiden. Lovely, gärna. De har två för en på all mat. Så Mattias och jag tog en tzatziki med vitlöksbröd, en toast sagen och en varsin plankstek för bara 300kr inkl dricka. Man får lyxa till det lite så här på sommaren. Hugo somnade i vagnen er att han svept i sig vällingen.

 

Börjar få lite ont ihuvudet och bakom öronen nu efter tre dagar med glasögon. Ska bli skönt att få veta på tisdag och jag kan göra en laserbehandling. Slippa linser och vätska eller glasögon....Emma tycker det är döskönt.

Puss o god natt!

jo, igår stod Robert Gusafsson dansbandsbuss på Mattias jobb Söderbergs.....behövde lite reparationr kanske.

Bye bye! 

Planka!

2 Läs mer >>
Igår var vi hos Maria och Gary för att grilla och liva upp en vardag lite :-)
Micke och Linda var även där. Efter mate gick vi upp till M o G för att fika. 
Hugo o  Thyra busade in i de sista. Prinsen lekte med Marias sopkvast och fick rysningar varje gång han nuddade borsten. Samma sak händer så fort han nuddar gräs, hihihih.

Tack för en trevlig kväll, det får vi göra fler gånger.

 



Idag har vi inte gjort ett dugg. Hugo har haft en gnälldag, dags för nästa par riskorn att komma kanske, pusst!

Kram

Grillkväll

0 Läs mer >>
....har varit fullspäckad. I fredags kom Mattias föräldrar på besök, tur var de för min kära vän Linda behövde akuthjälp på Glitter. Så jag fick hoppa in o jobba o farmor o farfar fick vara själva med trollet innan Mattias kom hem.
När Hugo till slut hade somnt på kvällen så hade han somnat på sitt sätt. Huvudet vid fotändan och fötterna mot kudden. (som pippi ). hiihhi!



I lördags var vi ute och kollade läget i Abborreberg, inför sep. bravader :-) Vår lilla fågelunge var lika matglad som vanligt!
sen var det dags för mig att bemästra Glitter igen, jippi!
På kvällen hade vi strfrämmat från Småland. Therese o Henke var här o grillade med oss. Vi tittade på gamla festbilder från gamla goda tider hihihi!

 




<idag fyller min syster år, stort GRATTIS Emma. Tack för allt gott hembakat fika! Kram

Helgen...

3 Läs mer >>
på namnsdagen. Sorry att jag glömde :-)

Idag har Hugo och jag varit på två långpromenader, varit i parken och gungat och busat väldigt mycket.  Det var krut i killen idag, men nu sover han så skönt.

Jag måste fråga en sak. Varför har han börjat vakna 6 eller tidigare om dagarna? Hjälper inte att han somnar senare på kvällen, han vaknar runt 6 ändå. pusst !!!

När Mattias kom hem från jobbet idag frågade han om vi skulle åka till Akropolis och äta. Vilken överrasknig! Gärna!!!
De var riktigt gott med hembakat bröd och tzatziki till förrätt och sen kött och klyptpotatis. Mums filibabba!!

Visst ja. Grattis Patrik (Mattias bror) på födelsedagen!

 
 

Grattis Emma...

3 Läs mer >>
Det händer mycket nu i Hugos liv. Inte nog med att han kryper för fullt, han äter själv också (ibland). För det mesta skriker han mellan varje tugga för att han tror att det är slut. När det väl är slut bir det kaos hos fam Erixon. Men det är ju skönt att pojken är matfrisk. Undrar vem han fått det av? :-) Idag provade han blodpudding och älskade det. Duktig kille!

Idag har jag haft lite egentid med mina kära vänner Linda och Maria. FIkade på Lindahls och drack deras goda vaniljlatte,mumma! Vi  bestämde att grilla med grabbsen nästa tisdag och så planerade vi in en Ullis helg i höst. 

Köpte en liten långärmad body/tröja till Hugo inför hösten.  

 

 

Mycket på en gång...

3 Läs mer >>

Har vi varit på landet i St. Anna, skönt skönt!

Igår kväll kom vi hem för att Linda och Lasse skulle komma på kvällsmacka, myspys. Vi bestämde redan in när vi ska träffas nästa gång. Då blir det hos dom så vi får se deras nybyggda altan. "Jag vill också flytta till hus"

Gissa vad?!  I morse tog Hugo ett kryptag, min duktiga lilla prins. Världens bästa kille!

Imorn ska Mattias på Metallica, så vi får se vad jag och Hugo hittar på....sen på måndag börjar Mattias att jobba ige så då hittar prinsen och jag gärna på ngt kul med våra vänner! -)
































Denna vecka...

1 Läs mer >>

Idag for vi till Vingåkers Factory outlet med mormor och morfar. Fanns inte så jättemycket, men vi köpte ett par Puma gympadojjor och en Pop mössa till Hugo. Av mormor fick han en jeansshorta, mkt stilig!

När vi kom en tog vi en sväng till Eneby centrum för att rätta v75 med46 miljoner i potten. Drömma ka man ju alltid :-)
Inte ett öre blev det, bättre lycka nästa gång.

Stopp i avloppet i köket, går inte att spola en roppe utan att de blir stopp. Men det är inte i vårt avlopp så det måste ligga längre ner i byggnaden, "storprinsen" ska ringa imorn.

Nu sover lillprinsen och mamma o pappa ska passa på att kolla på film, Fool´s gold! Inte ett skit på tv så här års!
Bye bye!

Söndag

0 Läs mer >>
Idag när mina älsklingar sov middag passade jag på att baka chokladmuffins, mumma.

När de vaknat åkte vi till Toys r us (blev lite Mega Blocks till Hugo), sen till Maxihuset för att handla mat och hälsa på Lindis på Glitter.

När vi kom hem satte Mattias igång att lag hemmajgord glass (bananglass), blev skitgod om man får säga så!

 


påväg till leksaksaffären

Kollade precis på ett skitcoolt klipp på Sommarkrysset, nästan så man får rysning.
En hyllning till M. Jacksson.

http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM&feature=response_watch

puss o hej!

Lördag

0 Läs mer >>
.....har inträffat!!!  Min kära lille gud/systerson Alwin kan gå alldeles själv. Igår staplade han runt som aldrig förr(som ett litet fyllo) Blev så stolt! Hugo oxå....nu ska han skynda sig att börja krypa :-)




Mormor läser med hennes favvispojkar!!

Något stort.....

3 Läs mer >>
Igår var det verkligen en soffmysadag....men vi for till Emma, Niclas och Alwin i Loddby.  Blev bjudna på jättegod äppelpaj. På kvällen kom Maria och Thyra för att leka lite!

Idag har vi tvättat och städat. Usch! Men det måste göras :-) Nu sover Hugo så Mattias och jag ska passa på att titta på film, får se vad det blir.

Ikväll blir det att grilla hos mormor och morfar,mumma!

 

      Titta på de små riskornen i nedre käken:-)


 

         Snart kryper jag....................................bye bye!

Fredag

0 Läs mer >>
Natten till idag fick vi sova bättre alla tre. Inte lika mycket hosta, skönt!

Så imorse gick vi på promenad till morfar och mormors jobb på en fika...mums med wienerbröd!
Sen bar det av hemåt för att busa på Hugos nya bilbanematta från IKEA, brum brum...



Nu på eftermiddagen var vi på kalas hos Maria, nybliven 26-åring :-) God sallad och tårta, tack tack!
Hon fick Gina p-kort och ett yatzy (vi spelade mkt yatzy på Gotland) !




Bättre idag!

2 Läs mer >>
.....vad är det?
Pusst i natt har vi inte sovit mycket. Hugo har åkt på en förskräcklig hosta och snuva. Varje gång han hostar och äter så  gråter han, antagligen ont i halsen :-(  Säkert de små söta riskornen som sökar också!
Hela natten har vi legat vakna och försökt trösa vår son. Så fort han hostar, tappar han nappen och börjar då gråta...imorse var vi inte så allerta kan man säga.Stackars farmor och farfar som skulle upp och jobba. Grattis till er som får ge ert barn hostmedicin...
 
Vi åkte därför hem från Småland idag, ska på kalas imorn. Får se om jag går själv eller om hela familjen kan komma. 

Nu är det uppackat och lillprinsen sover med en hosta här och där......dags att kolla på Rolandz på Skansen :-)

Sömn....

2 Läs mer >>
Idag har Mattias och jag varit på det där stället som alla varit på (de flesta iallafall), men som ingen vill prata om :-) Jag älskar de och alla mina vänner gör det oxå :-)

Vi har varit i Ullared på Gekås. Hittade inget till mig men desto mer till Hugo. Köpte lite tröjor och byxor, en två delad pyjamas, fleece underställ och termobyxa med jacka. Dessutom lite leksaker också.

Tycker de bygger ut till varje gång man är där,  denna gång fanns ett p-hus längst bort på parkeringen....

Får se hur morgondagen ser ut, kanske lite shopping på A6 (för att göra slut på de sista pengarna)

kram

Ullis

2 Läs mer >>
Då har vi kommit hem efter en vecka på Gotland, med familjen Dambergs.
Vädret kan man ju inte klaga på i första taget, kanonväder!

Vi har fått uppleva Pippi på Kneippbyn sommarland och Visby från sina bästa sidor...
stranden har även den fått ett besök av oss. Årets första dopp i havet för både mig och Mattias. Japp du läste rätt, Mattias har badat.

Igår kväll kom vi hem från Gotland och i morse for vi till Småland för släktkalas. En riktigt varm dag. Med lekar god mat och mycket folk. Pust!

Imorgon kanske det bär av en sväng till Ulis för mig och Mattias, så får farmor och farfar Hugo för sig själva en stund!







Gotland