0 Läs mer >>
Livet är för skönt ibland. Nu har vi haft en toppen dag i backarna. 

Igår var det blåst och dimma hela dagen, idag är gårdagen glömd😉.

Mkt skidåkning och sol är en bra kombination, en smirnoff till lunch är inte heller fel! 

Familjen Önnerth har debut i fjällen och de är överens om att det blir fler gånger. 








Tandådalen Sälen

0 Läs mer >>
När man är hemma med genomförkylda och febriga barn, är det ett bra tillfälle att göra lite nytta!

Idag har jag gjort lite müsli.


5 dl havregryn
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
1 dl pumpakärnor
0,5 dl linfrön 
1 dl flytande honung
Salt
Kanel
Vaniljextrakt
Olivolja 

Blanda alla frön med honungen och lägg på en plåt. Ringla över olja, kanel, salt och vanilj.
In i ugnen 160grader, 3*7 min

Min müsli

0 Läs mer >>
Barnen ville ha våfflor till kvällsmat. Jag slog till med Lchf-våfflor. Dessutom gjorde jag en hallonsorbe på hallon och avokado!


Våfflorna 
2pers

4 ägg
2dl grädde
2 tsk fiberhusk
Halv tsk bakpulver 

Hallonsorbe
Mixa en avokado med frysta hallon.


Efter kvällsmaten tog jag och Verre (grannen), en promenad. Som dessert efter detta bjöd hon med mig på lite kvällsbubbel i deras utepool! Lovely! 

Kvällsmat och kväl...

0 Läs mer >>
Idag stod det bakning på schemat.
Har gjort både fröknäcke och från Jennys matblogg, frukostbullar.


http://jennysmatblogg.damernasvarld.se/2014/10/24/goda-frukostfrallor-till-helgen/ 


Receptet står på baksidan av påsen!

Jag och barnen har spelat spel, tittat på film och degat! Mys!!!

Bak och mysdag