0 24 mars 2015 @ 19:10 Läs mer >> Livet är för skönt ibland. Nu har vi haft en toppen dag i backarna. Igår var det blåst och dimma hela dagen, idag är gårdagen glömd😉.Mkt skidåkning och sol är en bra kombination, en smirnoff till lunch är inte heller fel! Familjen Önnerth har debut i fjällen och de är överens om att det blir fler gånger. Tandådalen Sälen
0 4 mars 2015 @ 10:14 Läs mer >> När man är hemma med genomförkylda och febriga barn, är det ett bra tillfälle att göra lite nytta!Idag har jag gjort lite müsli.5 dl havregryn1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön1 dl pumpakärnor0,5 dl linfrön 1 dl flytande honungSaltKanelVaniljextraktOlivolja Blanda alla frön med honungen och lägg på en plåt. Ringla över olja, kanel, salt och vanilj.In i ugnen 160grader, 3*7 min Min müsli
0 1 mars 2015 @ 20:14 Läs mer >> Barnen ville ha våfflor till kvällsmat. Jag slog till med Lchf-våfflor. Dessutom gjorde jag en hallonsorbe på hallon och avokado!Våfflorna 2pers4 ägg2dl grädde2 tsk fiberhuskHalv tsk bakpulver HallonsorbeMixa en avokado med frysta hallon.Efter kvällsmaten tog jag och Verre (grannen), en promenad. Som dessert efter detta bjöd hon med mig på lite kvällsbubbel i deras utepool! Lovely! Kvällsmat och kvällsp...
0 1 mars 2015 @ 20:09 Läs mer >> Idag stod det bakning på schemat.Har gjort både fröknäcke och från Jennys matblogg, frukostbullar.http://jennysmatblogg.damernasvarld.se/2014/10/24/goda-frukostfrallor-till-helgen/ Receptet står på baksidan av påsen!Jag och barnen har spelat spel, tittat på film och degat! Mys!!! Bak och mysdag