Hej o hå låt bollen gå......

Hejsan,

SItter på jobbet, Johanna är på lunch och telefonerna verkar även dom gått på lunch :-)


Innan, när jag hade lunch passade jag på att ta en halvtimme extra för att träna lite.
VIlket lyx man har va, att få 1 timme i vecka till att träna.
SÅ i tisdags och idag har jag sprungit i gymet vi har på jobbet, lyx va? :-)


Stadium

Dessutom har jag börjat äta lchf-mat, mumma måste jag säga. Mycket fett och härliga köttbitar med massor av sallad till och utan kalorier (skippar potatis, pasta o ris mm). Skitgott o man blir så mätt, eftersom det är gräddsåser till.
VIsst får man synda ibland, ikväll ska vi t.ex till Harrys med Terra o Henke o på lördag är det ju kräftskiva med lite snacks kanske.

Vi får se om det ger resultat.

Huset pratar vi inte om, pusst!
Orkar inte med skiten längre. Sista dagen vi fått att allt skulle vara klart var till igår......skulle bli så kul att få komma hem o fixa iordning o bära upp alla kläder till klädkammaren. Nej nej, listerna var bara satta på vissa väggar o golvlister hade vi visst inte pratat om att vi ville ha................vad tror idioterna, klart man måste ha golvlister när det ser ut som det gör!!!!

Igår fick vi förresten vår micro som har varit borta sen vi flyttade in. Den skulle på lagning o en dag när vi kom hem var den borta. Sen har vi inte hört en knysst om den. Jag har ringt flera ggr utan resultat. Det visade sig att de har försökt få tag på oss massor. Men de har ringt på en av snickarnas nummer som var i huset o arbetade under tiden då de hämtat micron.

Om en månad (förhoppningsvis) kan vi sitta framför tvn om kvällarna och slappna av o bara skratta åt allt som hänt. Men som det känns idag så börjar man bara gråta när man tänker på att det aldrig blir färdigt. Eller bråka på varandra......



kram 

Kommentarer:

1 Annica Gulliksson:

skriven

Hej Ida. Så himla trist med huset. Förstår verkligen hur det sliter och tär, dag efter dag. Så svårt då att glädjas åt det man har och det som fungerar. Visst undrar man hur i h----te det kan vara så svårt för husfirmor med planering, samordning och struktur. Det handlarfaktiskt om ert hem som ni dessutom har betalat för. Hoppas verkligen att ni får kompensation för att krångel och förseningar. Snygg bil! STor tröstkram från Annica

Kommentera här: